El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 19 de julio de 2018

DESTACADAS

L’Ajuntament d’Onda inverteix 40.000 euros en millorar els banys del Teatre Mònaco

18/07/2018 | 14:56 h

L’Ajuntament d’Onda ha iniciat aquesta setmana les obres “per a millorar les condícies del Teatre Mònaco per a oferir un millor servei a la ciutadania i als visitants que s’acosten a les instal·lacions a qualsevol dels molts esdeveniments que es programen”.

L’Ajuntament d’Onda inicia les gestions per a instaurar el govern obert

18/07/2018 | 14:22 h

L’Ajuntament d’Onda ha iniciat els tràmits per a instaurar en el municipi procediments de govern obert que es finançaran amb els Fons Feder de la Unió Europea obtinguts gràcies a l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (EDUSI).

L’Ajuntament d’Onda rehabilitarà la cuina del centre de formació municipal de ‘Monteblanco’ amb fons FEDER

17/07/2018 | 12:03 h

L’Ajuntament d’Onda rehabilitarà la cuina de l’antic col·legi ‘Monteblanco’ per a homologar les instal·lacions, que en l’actualitat serveixen com a centre de formació per a l’ocupació, i diversificar l’oferta de cursos en futures edicions.

L’Ajuntament d’Onda engega campanyes de seguretat ciutadana i prevenció d’incendis

17/07/2018 | 11:47 h

L’Ajuntament d’Onda, a través de la regidoria de Seguretat Ciutadana, torna a engegar la campanya ‘Vacances Segures’, un programa que es duu a terme des de la Policia Local i que té com a objectiu reforçar la seguretat de domicilis i comerços.

Argelita y Onda firman el convenio con la Generalitat para los fondos europeos FEDER

17/07/2018 | 08:43 h

El alcalde de Argelita, Aitor Balfagón Bartoll, y la primera teniente de alcaldía y alcaldesa en funciones de Onda, Mari Carmen Aguilella García, han firmado este lunes sendos convenios con la Generalitat de rehabilitación de patrimonio cultural.

City of Stars, tus mejores cumpleaños en Onda y también Escuela de Verano en agosto

16/07/2018 | 20:31 h

(64 fotos) City of Stars, en la avenida de Andalucía, 7 de Onda, junto a la carretera de l’Alcora, ofrece las mejores posibilidades para celebrar el cumpleaños, con menús muy asequibles y una magníficas instalaciones para todas las edades. Además, organiza una Escuela de Verano para agosto.