El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Lunes, 25 de septiembre de 2023

La compositora d’Onda María José Belenguer Dolz estrena divendres a Bilbao la seua primera simfonia, dedicada a les dones compositores

07/09/2022 | 21:32 h
Comentarios
0

La compositora d'Onda María José Belenguer Dolz estrena la seua primera sinfonia, titulada 'La memoria silenciada' i que serà interpretada per la Banda Municipal de Bilbao, sota baix la direcció de José R. Pascual Vilaplana. L'estrena és divendres a les 19 hores al Azkuna Zentroa de la capital biscaina.

'La memoria silenciada' és un homenatge a les dones compositores, dividida en quatre moviments i cada un porta el nom 'una compositora: Henriette Bosmans, María de Pablos, Louise Farrenc i Ethel Smyth.

A més, María José Belenguer la dedica a la memòria de Claudia Montero, que va ser la seua referent com a compositora.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre