El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Sábado, 27 de abril de 2024

IES SERRA D’ESPADÀ: ADMISSIÓ D’ALUMNAT EN ESO, BATXILLERAT I CICLES FORMATIUS

23/05/2019 | 13:00 h
Comentarios
0

En els pròxims dies comença l'admissió als centres de secundària. Des de l'IES Serra d'Espadà recorden a les famílies la importància d'aquest procés.

Tot l'alumnat que el curs pròxim vulga cursar Batxillerat o Formació Professional ha de realitzar la sol·licitud d'admissió. Aquesta es fa de manera telemàtica, per Internet. Si les famílies o alumnes tenen algun dubte o problema, poden acudir al centre de l’avinguda Anselmo Coyne, en horari de matí, dilluns, dimarts i dijous fins les 15.00h., i dimecres i divendres fins les 13.55h. El professorat de l’IES Serra d’Espadà ajudarà a realitzar la sol·licitud. A continuació, cal presentar-la impresa en paper en secretaria del centre, signada per responsables legals si l'alumna/e és menor d'edat.

Pel que fa a l'alumnat de 6é de primària, si no està adscrit al centre també haurà de fer el procediment. Les famílies rebran orientació en la visita organitzada a l'institut. El calendari de portes obertes és el següent:

- Dijous 16 de maig, a les 18.30h.: per a les famílies de Baltasar Rull, CRA Espadà-Millars i Riu Millars de Ribesalbes.

- Dijous 23 de maig, a les 18:30h.: per a les famílies de Píus XII, Miralcamp i centres no adscrits (entre els qual, Mestre Caballero).

El calendari d'admissió és aquest:

- Admissió per a cicles formatius (grau mitjà i superior) i Formació Professional Bàsica: presentació de sol·licituds del 16 al 29 de maig.

- Admissió per a ESO i Batxillerat: presentació de sol·licituds del 21 al 30 de maig.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.