El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Martes, 17 de septiembre de 2019

17 fotos de les concentracions per la vaga feminista a Onda

08/03/2019 | 23:13 h
Comentarios
0

Ha hagut primer concentració d'un grup d'estudiantat i professorat a les portes de l'IES Serra d'Espadà, que després han baixat al Pla per a participar en la concentració general davant de l'Ajuntament, on s'han llegit tres comunicats: dels sindicats, de les Dones Progressistes i l'estudiantil.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

334 fotos de les festes del Grup Folcòric d’Onda 2019

07/09/2019 | 06:43 h

S’han celebrat dissabte 31 d’agost, amb la presentació de la reina infantil, Balma Ortells Prades, i el seu acompanyant, Salva Navarro Díez de los Ríos, i diumenge 1 de setembre, amb l’ofrena a la seua patrona, Santa Bàrbera, i la missa ballada a l’església de la Verge del Carme.