El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Martes, 17 de septiembre de 2019

El Bus de la llengua promociona el valencià a Onda durant dos dies

22/01/2019 | 20:23 h
Comentarios
0

(8 fotos) El Bus de la llengua, promogut per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, i en coordinació amb l'àrea de Normalització Lingüística que gestiona el tinent d’alcalde Lluís Pastor Catalan, ha arribat aquest dimarts a Onda i durant dos dies promocionarà el valencià entre l'alumnat de 4t i 5é de Primària.

L’Ajuntament i la Conselleria, han preparat un conjunt d’activitats per xiquets i xiquetes que realitzen durant els 40 minuts que dura la visita. El Bus disposa d’un codi QR i una adreça electrònica perquè es puguen fer tots els comentaris que vulguen i posen les seues fotos.

L'Agència de Promoció del Valencià Aviva Onda també ha creat la campanya ‘La bústia dels refranys’, que tracta de rescatar de l'oblit els refranys i dites populars que es deien al municipi en valencià. Per a aconseguir-ho, l'alumnat recopila la informació de les famílies i amistats i portaen escrit en una targeta un refrany, una dita o una frase feta i la dipositen a l’urna que hi ha porp del bus. Les targetes també es poden dipositar en una bústia situada a la planta baixa de la Casa de la Cultura o enviar-les al correu aviva@onda.es.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

334 fotos de les festes del Grup Folcòric d’Onda 2019

07/09/2019 | 06:43 h

S’han celebrat dissabte 31 d’agost, amb la presentació de la reina infantil, Balma Ortells Prades, i el seu acompanyant, Salva Navarro Díez de los Ríos, i diumenge 1 de setembre, amb l’ofrena a la seua patrona, Santa Bàrbera, i la missa ballada a l’església de la Verge del Carme.