El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 26 de junio de 2019

Acaben les obres de millora dels banys al Teatre Mònaco d’Onda

13/09/2018 | 14:36 h
Comentarios
0

L'Ajuntament d'Onda ha millorat els banys del Teatre Mònaco "per oferir un millor servei a la ciutadania i als visitants que s'acosten a les instal·lacions a qualsevol dels molts esdeveniments que es programen", segons indica una nota municipal.

Precisament la aquest divendres, a les 22 hores, es fa una de les principals obres del Festival d'Improvisació Vila d'Onda al teatre del carrer de Cervantes, Jamming Show, amb la companyia Jamming i l'actriu televisiva Ana Morgade.

L'alcalde, Ximo Huguet Lecha, i la regidora d'Urbanisme, Marta Piquer Martí, han visitat la fi de les obres i han explicat que “s'ha dut a terme una reforma important en els serveis del soterrani, tant en els d’homes com en els de dones, derrocant el que fins ara existia i duent a terme una nova distribució per guanyar en comoditat dels usuaris. Aquests treballs són un nou exemple d'obres reals i modestes que milloren la vida de la ciutadania, com les quals portem realitzant des de l'inici de la legislatura i s'han dut a terme durant els mesos d'estiu per generar el mínim de molèsties”, en transcripció de la nota, que continua així:.

"Els treballs han costat 40.000 euros i s'han dut a terme per l'empresa ondera Área General de Construcción SL “perquè apostem per la rehabilitació i les reformes com una manera  d'impulsar l'economia local, fent que moltes empreses que es van veure afectades per la crisi puguin veure en aquests petits treballs una forma de recuperació. Per a aquest equip de govern és prioritari, sempre en la mesura del legalment possible, que les signatures del municipi tinguin preferència en aquest tipus de situacions”, ha assenyalat  Huguet.

Les obres han consistit en el canvi de la instal·lació de lampisteria, electricitat, desguassos, sanitaris, vàters, aixeteria i miralls. A més, s'ha eliminat el revestiment i afegit un nou abocador que no existia i que facilitarà el treball de neteja. Així mateix, s'ha pintat la zona d'accés i s'ha canviat la barana de les escales per adaptar-la a les noves normatives de seguretat. L'alcalde ha conclòs dient que “des de l'equip de govern, especialment des de l'àrea d'Urbanisme, que dirigeix la regidora Marta Piquer, tenim molt clar que cal millorar diverses instal·lacions municipals que donen servei als veïns d'Onda. Així ho hem fet amb els recintes esportius i ara estem millorant un altre tipus d'edificis municipals, com el Mercat o ara aquest emblemàtic teatre de la ciutat”, acaba transcrivint la nota.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

136 fotos de la festa final de curs del CEI El Trenet d’Onda i la graduació de 3 anys

26/06/2019 | 06:15 h

S’ha fet dissabte 22 de juny a l’auditori de la Unió Musical d’Onda, al carrer de Cervantes.