El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 26 de abril de 2024

L’Ajuntament d’Onda acaba les obres de l’aula de 2 a 3 anys al CEIP Miralcamp

05/09/2018 | 22:35 h
Comentarios
0

L'Ajuntament d'Onda ha finalitzat les obres d'adequació d'una de les aules del CEIP Miralcamp perquè puga albergar alumnat de 2 a 3 anys i que començarà a prestar servei dilluns 10 de setembre, quan s'inicie el nou curs escolar 2018/2019.

L'alcalde, Ximo Huguet lecha, que ha visitat les obres, amb l'enginyera tècnica d'Obres Públicques municipal, Rosa Aguilella Vidal, ha explicat que “estem contents que s'hagen complit els terminis previstos perquè els pares i mares puguen conciliar la seva vida laboral i familiar des del principi de curs” i ha afegit que “els onders que van nàixer l'any 2016, podran optar a aquest servei escolar públic, augmentat així la gratuïtat d'aquesta etapa educativa que s'ofereix en la localitat d'Onda”, segons transcriu una nota de l'Ajuntament, que contiua així:

"Les obres dutes a terme en el centre compleixen amb les exigències que la Conselleria d'Educació proposava per a poder obtenir l'homologació corresponent i acollir a l'alumnat de dos anys en les millors condicions possibles. Així, s'ha escomès una millora de l'accés a l'aula, l'adequació del sòl del pati i de la calefacció per a evitar riscos amb els xiquets. Ximo Huguet ha assegurat que “aquest tipus de serveis són importantíssims per a la ciutadania, ja que faciliten l'accés a tots els menors a l'educació pública cada vegada més primerenc. Des de l'equip de govern apostem per un ensenyament públic de qualitat i accions com aquesta ens fan avançar en aquest camí, millorant la qualitat de vida de moltes famílies onders”.

Cal recordar que el consistori ofereix altres ajudes i subvencions escolars a les famílies onderes com són el Xec Guarderia, o les Escoletes que es realitzen al Nadal, Pasqua o en l'època estival. “Des del consistori seguim treballant per a assegurar l'educació, perquè és un pilar bàsic en la nostra societat i que ens fa créixer. No anem a escatimar en esforços ni recursos per a aconseguir un accés just i igualitari per a tots els xiquets d'Onda, siga el que siga la seva situació familiar, perquè no volem deixar-nos a ningú pel camí”, ha destacat l'alcalde, qui ha conclòs dient que “el municipi també millorarà altres centres educatius de la localitat a través del Pla Edificant, també de la Generalitat Valenciana”, acaba transcrivint la nota de l'Ajuntament.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.