El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Martes, 21 de mayo de 2019

L’Ajuntament d’Onda incorpora laboralment 31 joves durant un any

23/07/2018 | 13:45 h
Comentarios
0

L'Ajuntament d'Onda ha incorporat aquest dilluns 31 joves que tindran "una oportunitat laboral en el consistori gràcies als programes Emcuju i Empuju que s'organitzen des de la Generalitat i que es coordinen des dels consistoris", segons indica una nota municipal.

L'alcalde, Ximo Huguet Lecha, ha rebut a les persones participants en aquests projectes i ha destacat que “des de l'inici de legislatura, l'ocupació ha sigut una prioritat per a l'actual equip de govern. Sabem que és el major problema al que ens enfrontem i que les competències que tenim són molt limitades, però anem a treballar en la mesura de les nostres possibilitats per a atenuar aquesta situació” i ha afegit que “pel que es pot veure, estem en la bona senda, ja que des que arribem a l'Ajuntament, l'atur s'ha reduït a Onda en més de 1.000 persones. No obstant açò, som conscients que ens queda molt per fer i per açò anem a seguir eclamant a les administracions competents en la matèria perquè ens ajuden a fer-ho”, segons transcriu la nota, que continua així:

"Per al desenvolupament d'aquests programes que fomenten l'ocupació entre la població jove, la Conselleria ha concedit 230.000 euros per al programa EMPUJU, de contractació per a joves, que emprarà i formarà a 15 persones que realitzaran tasques de serveis múltiples, durant 12 mesos a jornada completa. A més, des de l'ens autonòmic s'han concedit 220.000 euros per al programa EMCUJU, per a joves qualificats, que formarà i contractarà a 15 joves titulats, durant 12 mesos a jornada completa. El cost total dels programes és de 700.000 euros, per la qual cosa el consistori destinarà 250.000 euros per a poder aconseguir aquesta xifra.

Huguet ha explicat que “són programes que han donat els seus fruits en ocasions anteriors i per açò hem seguit sol·licitant-los a la Generalitat i fomentant-los en la nostra localitat” i ha conclòs dient que “l'oferta que tenim a Onda per a la formació i l'ocupació és una de les més grans de la província. Enguany, anem a destinar més de 3 milions d'euros a plans socials contra la desocupació i a donar ocupació, com a mínim, a 81 persones. El nostre objectiu és fer tot el que estiga en les nostres mans per a crear ocupació, però sempre que siga de qualitat, ja que és la clau per a un bon desenvolupament de la vida de les persones”, acaba transcrivint la nota de l'Ajuntament.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre