El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 26 de septiembre de 2018

132 fotos del concert multitudinari de l’orquestra de la SAMVO amb Gisela i cançons de Disney

01/07/2018 | 12:26 h
Comentarios
0

S'ha fet la nit d'aquest dissabte a un Raval de Sant Josep desbordat de públic, acte de la Societat Artística i Musical Vila d'Onda, presentat per l'ondera televisiva Carme Juan Verdià, que ha introduït el personatge d'Esperança com a fil conductor de les cançons de Disney. Punxeu en aquesta frase en negreta per a veure un vídeo.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

195 fotos y un vídeo de la III Canaleta Trail de Argelita

25/09/2018 | 19:56 h

El domingo 9 de septiembre se ha corrido la III Canaleta Trail de Argelita, en la que por primera vez se han introducido las categorías minimalista y descalcista, ésta última como novedad mundial, según los organizadores.