El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Martes, 21 de mayo de 2019

15 alumnes finalitzen amb èxit el curs de ‘Ceràmica Inkjet’ del Pacte Territorial per l’Ocupació

26/05/2018 | 21:20 h
Comentarios
0

El president del Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua àrea d'influència a la província de Castelló, Ximo Huguet Lecha, a l'alumnat del curs de ‘Ceràmica Inkjet’ els diplomes que acrediten la superació del mateix.

15 persones aturades s'han beneficiat d'aquesta formació que s'ha realitzat a través del Pacte Territorial per l'Ocupació de la Ceràmica. El curs ha estat recolzat per ASCER i, en representació de la patronal, ha acudit a l'acte de lliurament de diplomes el responsable del departament de Relacions Laborals, Germán Belbis.

El també alcalde d'Onda s'ha mostrat molt satisfet per la realització d'aquest curs amb la qual es pretenia “recolzar als aturats provinents del sector de la indústria ceràmica que havien perdut la seva feina i necessitaven adquirir coneixements i competències específiques”.

El curs ha tingut una durada de 110 hores (50 hores teòriques i 60 hores de pràctiques no laborables a empreses), i tindrà la seva pròxima edició al mes d'octubre. Huguet ha aprofitat l'ocasió per a “felicitar als 15 alumnes pel seu compromís i per superar amb èxit la formació” i ha afegit que “des del Pacte Territorial anem a seguir treballant per a millorar la qualificació professional d'aturats de la indústria ceràmica amb la finalitat que puguen reinserir-se en el món laboral amb totes les competències i coneixements que les empreses estan demandant”, ha acabat dient huguet, segons transcriu una nota de l'Ajuntament d'Onda, que ostenta la presidència del Pacte.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre