El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Sábado, 27 de abril de 2024

L’IES Serra d’Espadà presenta a Onda la seua oferta de cicles formatius amb una inserció laboral del 90%

23/05/2018 | 14:52 h
Comentarios
0
(16 imatges) La directora de l'Institut d'Educació Secundària Serra d'Espadà a Onda, Anna Franch, acompanyada pels caps dels departaments d'Electricitat i Ceràmica, Juan Miguel Salvador i Manuel Collado, respectivament, ha presentat l'oferta de formacio professional que s'impateix al centre destacant com dades més significatives que “el 78% de l'alumnat es gradua i el 90% s'incorpora al mercat laboral”.
Precisament, l'alt nivell d'inserció laboral de l'alumnat d'aquestes families formatives que tant jovens com adults poden estudiar a Onda (Administracio i Gestio, Comerç i Marquèting, Electricitat i Electromecànica, Instal·lacio i Manteniment, i Vidre i Ceramica), ha estat el que més han destacat en les tres intervencions.
“Són les famílies mes adequades al perfil socioeconòmic d'Onda i comarca, davant la gran demanda d'alumnat qualificat que existeix per part de les empreses de nostre entorn”, segons ha remarcat Salvador.
Aquesta alta taxa d'inserció laboral és més gran encara en les famílies de Ceràmica, Electricitat i Manteniment. "De fet, en less dos primeres no tenim borsa de treball, ja que l'alumnat troba treball de forma immediata”, segons Collado.
Tanmateix, alguns d'aquests cicles tenen menys demanda per part de l'alumnat, segons ha afegit Franch.
Els representants de l'IES també han incidit en les possibilitats que ofereix el centre respecte a Formacio Professional Bàsica i l'FP Dual, “de la qual som referència autonòmica”, segons Collado. "L'FP Dual és un model educatiu que combina sinltàniament la formacio rebuda a les aules amb l'activitat formativa en empresa, que durant el segon cur, a més, és intensiva des del primer moment de l'inici de les classes”, concluou Manuel Collado.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.