El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 26 de abril de 2024

Exposició de taulells per la igualtat dins del Març de la Dona d’Onda

15/03/2018 | 22:11 h
Comentarios
0

(48 fotos) El Museu del Taulell ‘Manolo Safont’ d'Onda ha acollit aquest dijous la inauguració de l'exposició Taulells per la Igualtat, amb treballs de les participants al Programa Sara de Creu Roja, activitat inclosa dins de la programació del Març de la Dona.

Abans ha hagut diverses intervencions al saló d'actes, tancades per la tinent d'alcaldia de Política Social, Mari Carmen Aguilella Garcia.

Al programa Sara participen 25 dones de diferents nacionalitats que es troben en procés de cerca d'ocupació. L'objectiu és millorar la qualitat de vida d'aquestes dones, mitjançant una millor capacitació per a l'ocupació a través d'un complet itinerari formatiu. El programa està finançat per l'Institut de la Dona i per a la Igualtat d'Oportunitats, del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, a través del cofinançament del Fons Social Europeu, i en col·laboració amb l'Ajuntament d'Onda, qui ha posat tots els recursos necessaris a la disposició de la Creu Roja per dur-lo a terme.

Ja de vesprada, al saló d'actes de la Casa de la Cultura, s'ha iniciat una altra de les activitats del Març de la Dona, el taller de relaxació, que continuarà els dijous 22 i 29 de març, i el 5, 12 i 19 d'abril.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.