El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 26 de abril de 2024

L’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Onda organitza el cicle de teatre infantil La Cassoleta

14/03/2018 | 22:33 h
Comentarios
0

El tinent d'alcalde de Cultura de l'Ajuntament d'Onda, Lluís Pastor Catalan, ha presentat aquest dimecres el cicle de teatre infantil La Cassoleta, que oferirà la seua primera funció aquest diumenge a La Cassola i les dos últimes al mes de juliol, "segurament a l'aire lliure".

Es tracta d'un cicle dirigit al públic més petit, que estarà format per diferents obres de temàtica diversa i que arreplega des de grans contes clàssics com ‘El Principito’ o ‘Peter Pan’, fins a obres que versen sobre la igualtat o el medi ambient. Pastor ha assenyalat que “amb aquest cicle pretenem acostar el teatre als xiquets i xiquetes onderes d'una forma divertida, donant-los a conèixer els grans contes clàssics i, a més, tractant de sensibilitzar i educar als més xicotets a través de la cultura en valors molt importants que es tractaran a les obres, com és el cas de la igualtat”.

Les funcions tindran lloc diversos diumenges, a les 12.00 hores, i es realitzaran en la seva majoria a la sala La Cassola de la Casa de la Cultura d'Onda. No obstant açò, no es descarta l'opció de  traslladar les representacions al carrer durant l'època estival perquè es realitzen en diferents punts de la localitat. En aquest cas, Pastor ha assenyalat que s'anunciarà amb temps tant a través de cartelleria com per l'agenda cultural de l'Ajuntament, així com per les Xarxes Socials i al servei de Whatsapp del consistori.

El  pròxim 18 de març l'obra ‘Lore y los colores perdidos’ (sobre igualtat) marcarà l'inici d'aquest cicle que continuarà el 22 d'abril, amb ‘El Principito’; el 6 de  maig amb ‘Peter Pan’ i el 20 amb ‘La rateta presumida’; el 3 de juny amb l'obra ‘Buscant una cançó’ i el 17 ‘Caputxeta Roja’; i al juliol amb ‘El vendedor de humo’ (sobre medi ambient) el dia 8 i el ‘El jorobado de Notredame’ el 22.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.