El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 21 de enero de 2018

934 fotos de Nadal i Reis a Onda

10/01/2018 | 20:14 h
Comentarios:
0

Amb l'arribada del Pare Noel al teatre Mònaco amb carro, dels patges reials al Raval amb coets estratosfèrics, i els Reis Mags al centre de dia d'Alzheimer, al barri del Raval del Castell, a la residència de la Tercera Edat, a Artesa i a Onda.

Amb les actuacions teatrals i d'animació d'Amímic i musicals de Trobadorets.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

500 fotos dels primers festejos taurins de l’any a Veo

14/01/2018 | 20:34 h

Amb l’esmorzar previ, l’entrada i solta de vaques matí i vesprada de la ramaderia Germans Guillamón, de Sant Joan de Moró, la rpova i embolada del bou brau del ferro Mur Fortanet i d’un altre de ‘corro’, també de German Guillamón.