El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 21 de marzo de 2018

Acaba el Festival d’Improvisació Vila d’Onda (FIVO) amb garantia de continuïtat

04/12/2017 | 07:05 h
Comentarios:
0

(167 fotos) Aquest diumenge s'ha acabat el I Festival d'Improvisació Vila d'Onda (FIVO) i ja s'espera el segon, que tindrà fins i tot subvenció de la Conselleria de Cultura, segons ha avançat el tinent d'alcalde LLuís Pastor Catalan en acaba l'obra d'Arteatre 'El banco'.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

184 fotos de la gran gala final de la VI liga de improvisación de Onda

18/03/2018 | 21:02 h

Este viernes 16 de marzo se ha celebrado en el Teatro Mónaco la gran gala final de la VI liga de improvisación de Onda. El mejor jugador ha sido proclamado Jorge Martí Contreras y han recibido la camiseta acreditativa sus sobrinas Aitana y Vega Martí Catalán. Ha actuado en directo el grupo ondense de música en valenciano Epicentre.