El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 15 de julio de 2018

Dimecres 4 d’octubre es posen a la venda les entrades per als espectacles de Fira d’Onda

03/10/2017 | 14:25 h
Comentarios
0

Les taquilles del Teatre Mònaco romandran obertes des de demà dimecres 4 i fins al dimecres 17, els dies laborals, en horari de 10 a 14 hores i de 17.30 a 19.30 hores per a vendre les entrades als epectacles i actes multitudinaris de Fira d'Onda. També es podran adquirir les entrades de forma online, a través del simbolet que eixirà a la portada del web municipal www.onda.es, a partir de les 10 hores de dimecres.

El diumenge 22, a les 23 hores, al Teatre Mònaco es representarà la comèdia que arrasa des de la seva estrena a Madrid: 'Dos más dos'. Un elenc d'autèntic luxe composat per actors com Daniel Guzmán, Miren Ibarguren, María Castro i Alex Barahona, trepitjaran l'escenari d'Onda. Els preus de les entrades per a gaudir d'aquest espectacle són de 12 euros per al públic en general i 9 euros les entrades per a perones empadronades.

Dilluns 23 és el Dia de les Paelles i les penyes que vulguen menjar-se l'arròs dins del pavelló Víctor Cabedo Carda podran obtindre tíquets a 1 euro per persona, amb dret a cervesa.

El dia 24, dimarts, els més xicotets podran divertir-se amb 'La Cenicienta, La Magia del Musical', que tindrà dues passades, a les 17 i 19 hores, al Teatre Mònaco. El preu de les entrades serà de 4 euros per a públic en general i 3 euros per a persones empadronades.

El mateix dia, a les 22 hores, durant el Sopar de Fira, a l'aparcament del Pavelló Víctor Cabedo, tindrà lloc una de les novetats d'enguany: 'Odysseus', de la companyia 'La Fam', un número espectacular que combinarà dansa aèria, pirotècnia i música en directe. L'espectacle és d'entrada lliure, no obstant açò, com cada any, el veïnat d'Onda que vulga assistir a aquest sopar multitudinari i de convivència haurà d'adquirir el tiquet a les taquilles del Mònaco, a un preu de 2 euros.

El dimecres 25, a les 19 hores, es realitzarà el gran concert infantil de Dàmaris Gelabert, 'Cançons per gaudir i aprendre', en l'única actuació al País Valencià. Aquest gran espectacle té entrada gratuïta i les invitacions (4 per persona) podran recollir-se a partir de dimarts 10 d'octubre, a  les taquilles del Teatre Mònaco.

Aqueix mateix dimecres, a les 19 hores i a les 23 hores, al Teatre Mònaco es realitzaran dos sessions d'una gran obra de teatre vinculada a Onda, 'L’arròs del dijous', escrita i dirigida per Albert Bellés i Chorva, amb l'actuació de les actrius Carmen Juan i Lola Moltó. Per a assistir a aquesta representació, es podran adquirir entrades per a públic general a 7 euros i per a persones empadronades a 5 euros.

El dijous 26, a les 19 hores, al teatre Mònaco, Josep Aparicio 'Apa' presenta el seu àlbum Flamencianes. Les entrades són a 3 euros per a públic en general i a 2 euros persones empadronats.

Ja el divendres, a les 23 hores, al Teatre Mònaco es representarà l'obra de teatre 'Pels pèls”, de Paul Pörtner, protagonitzada pels millors actors valencians de l'actualitat. Es podran adquirir les entrades de públic general a 7 euros i a 5 euros, les persones d'Onda.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre