El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 21 de marzo de 2018

Epicentre guanya el II certamen de rock en viu Rellamp Onda

24/09/2017 | 14:27 h
Comentarios:
0

(67 fotos) El grup de música en valencià Epicentre ha guanyat el II certamen de rock en viu Rellamp Onda en la final que s'ha celebrat dissabte 23 de nit al Raval de Sant Josep, dins de La Miqueleta d'Hosturionda i en el marc de la Fira de Sant Miquel.

Segon ha quedat Colombo i tercer, Kharma. Epicentre s'ha endut el premi de 700 euros i actuar dissabte primer de Fira, 21 d'octubre, abans del concert de Robe al pavelló Vìctor Cabedo Carda. Colombo s'endú 300 euros i Kharma, 200. Ha tancat la vetlada el grup convidat, Enfields, de Vila-real.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

184 fotos de la gran gala final de la VI liga de improvisación de Onda

18/03/2018 | 21:02 h

Este viernes 16 de marzo se ha celebrado en el Teatro Mónaco la gran gala final de la VI liga de improvisación de Onda. El mejor jugador ha sido proclamado Jorge Martí Contreras y han recibido la camiseta acreditativa sus sobrinas Aitana y Vega Martí Catalán. Ha actuado en directo el grupo ondense de música en valenciano Epicentre.