El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 26 de abril de 2024

L’Ajuntament d’Onda realitza treballs de manteniment als col·legis per a l’inici del curs escolar

30/08/2017 | 18:18 h
Comentarios
0

L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet Lecha, i la tinent d'alcade de Serveis a la Ciutadania, Encarna Ribes Rovira, han visitat el matí d'aquest dimecres el col·legi Mestre Caballero per comprovar els treballs de manteniment que s'estan duent a terme durant l'estiu en diferents centres educatius.

Huguet ha posat en valor la col·laboració que es realitza des de l'Ajuntament amb els centres escolars i amb la Conselleria d'Educació, “amb l'objectiu de posar a punt les aules i els edificis de cara al començament del nou curs escolar que està pròxim a iniciar-se”, segons trasncriu una nota municipal, que continua així:

“L'Educació és una de les màximes prioritats d'aquest equip de govern i, per açò, des de l'Ajuntament realitzem aquest tipus de treballs durant tot l'any, que s'han intensificat durant l'estiu aprofitant el descans escolar i  ajudaran al correcte funcionament dels centres. Aquestes mesures se sumen a les importants iniciatives que duem a terme en l'àmbit educatiu com poden ser comptar amb una Escoleta d’Estiu, el Menjador Escolar o les ajudes i beques destinades als estudiants”, ha destacat l'alcalde d'Onda en la seva visita al CEIP Mestre Caballero. Huguet i Ribes han visitat aquest centre escolar, un del quals estan sent objecte d'aquests treballs de millora i condicionament, per a comprovar en primera persona algunes de les tasques que tenien prioritat de realitzar-se, com el canvi del cautxú a les aules d'infantil, que estava en mal estat pel seu ús i vellesa; així com el canvi de gronxadors al parc infantil; i l'adequació d'una zona per al seu ús com a hort.

Durant les últimes setmanes, en els diferents col·legis d'Onda s'estan duent a terme diversos treballs i s'abasten tasques com pintat de parets, baranes i portes, treballs de lampisteria i fusteria, arranjament d'elements d'il·luminació o panys. A més, l'alcalde ha avançat que “durant la setmana vinent es procedirà a la neteja de tots els centres escolars perquè quan arranque el curs estiga tot en òptimes condicions”, segons acaba transcrivint la nota de l'Ajuntament. 

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.