El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 26 de abril de 2024

Beques formatives d’estiu per a estudiants a l’Ajuntament d’Onda

24/06/2017 | 21:01 h
Comentarios
0

La junta local de govern de l'Ajuntamentt d'Onda ha aprovat la convocatòria de 15 places de beques per a joves del municipi que estiguen cursant estudis universitaris o de cicles formatius. Pròximament es publicaran les bases en el butlletí oficial de la província (BOP) i en la web municipal www.onda.es.

“Amb aquesta iniciativa, un any més, l'equip de govern demostra la seva ferma aposta per continuar millorant la formació dels joves onders i lluita contra l'elevada taxa d'atur que afecta especialment a aquest col·lectiu de la població”, ha ressaltat l'alcalde, Ximo Huguet Lecha, segons trasncriu una nota de l'Ajuntament.

Les 15 persones beneficiàries realitzaran tres mesos consecutius de pràctiques, entre els mesos de juliol i octubre, en distintes àrees municipals, i la beca comptarà amb 500 euros mensuals de retribució. 

“Els estudiants onders que es beneficien per aquestes beques incrementaran la seva experiència en un treball real, ja que en la majoria de casos es tracta del primer contacte amb el mercat laboral”, ha conclòs Huguet, segons transcriu la nota municipal.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.