El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 26 de abril de 2024

L’Ajuntament d’Onda constitueix el seu Consell de Cultura com a òrgan consultiu

22/06/2017 | 19:52 h
Comentarios
0

(8 fotos) El Consell de Cultura de l'Ajuntament d'Onda ha quedat constituït aquesta setmana com a òrgan consultiu municipal. El ple va aprovar a l'octubre de 2016 els estatuts d'aquest organisme, tal com van sol·licitar Compromís, Onda sí Es Pot i EUPV en una moció que es va aprovar per unanimitat en la sessió ordinària de març d'aquell any.

La presidència l'ostenta l'alcalde, Ximo Huguet Lecha, mentre que el vicepresident és el tinent d'alcalde de Cultura, Lluís Pastor Catalan. Està format per vint persones, entre representants dels grups polítics, deu representants d'associacions culturals i tres persones designades pel president: Jesús Huguet, secretari del Consell Valencià de Cultura, a més de Vicent Garcia Edo i Joan Feliu, professors de l'UJI.

Huguet ha donat les gràcies a totes les persones que formen part del Consell i les ha animades a treballar per dur a terme les finalitats del mateix. Aquestes són l'assessorament en matèria cultural, valorar i potenciar la cultura, tant local com universal, i el valencià a través de la cultura. També promoure i difondre les activitats culturals, així com fomentar qualsevol activitat complementària que vaja en benefici de la cultura i la ciutadania d'Onda. Per a això es constitueix en fòrum de discussió i via de participació i elevarà propostes al ple de l'Ajuntament.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.