El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 26 de abril de 2024

L’Ajuntament d’Onda convoca les ajudes per a les escoletes i centres educatius infantils

20/06/2017 | 21:32 h
Comentarios
0

L’Ajuntament d’Onda ha convocat les ajudes, per un valor total de 88.000€, destinades a subvencionar escoletes i centres educatius infantils que realitzen programes esportius i culturals per a xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys.

D’aquesta manera, es descomptarà, des de setembre de 2017 fins juliol de 2018, 50€ de les quotes mensuals a les famílies amb ciatures que assisteixen a escoles infantils autoritzades per la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esports i que estan inscrites en la Guia de Centres de la Generalitat Valenciana.

"Aquesta quantitat ha augmentat respecte a l’any anterior en 3.000€, perquè volem arribar al màxim de persones que necessiten aquestes ajudes, ja que l’objectiu d’aquest govern és no deixar-se a ningú pel camí, perquè entre totes i tots fem Onda”, ha dit la tinen d'alcalde d'Educació, Encarna Ribes Rovira, segons transcriu una nota de l'ajuntament, que continua així:

"El requisits per a rebre aquesta ajuda són que el xiquet o xiqueta estiga empadronat en Onda i que algú dels seus pares o tutors legals, també estiga empadronat almenys 3 anys en la localitat els últims 5 anys. Encara que podran estar exempts les persones que tinguen necessitat social urgent. Per part dels centres educatius, aquests hauran d’estar al dia en el compliment de les seus obligacions tributàries i front a la Seguretat Social, perquè es puga concedir aquesta subvenció. Encarna Ribes afirma que “aquesta ajuda suposa un gran esforç per a l’Ajuntament que, a pesar de la situació econòmica, hem aconseguit fer créixer la quantia. L’educació és un servei fonamental per a la societat i tractem que siga de qualitat i accessible per a totes i tots els onders”.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies, a partir del dia següent de la publicació de l'extracte de la seua convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), mentre que el termini per a resoldre el procediment no podrà excedir els sis mesos des de la data de publicació de la present convocatòria en el BOP i les persones sol·licitants podran fer les al·legacions que consideren oportunes. En el tauler d'anuncis de l’ajuntament i en la pàgina web de l'Ajuntament d'Onda es pot trobar més informació al respecte, a més de les bases", finalitza la nota de l'Ajuntament d'Onda.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.