El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 26 de abril de 2024

L’Ajuntament d’Onda traurà el ‘Teatre al Carrer’ durant el mes de juliol

20/06/2017 | 20:40 h
Comentarios
0

L’Ajuntament d’Onda acostarà la cultura al veïnat i traurà el teatre a diferents zones del casc urbà durant el mes de juliol "de manera que dinamitzarà espais de la ciutat fins ara poc aprofitats", segons explica el tinent d'alcalde de Cultura, Lluís Pastor Catalan. “Aquest cicle de teatre d’estiu servirà per a descobrir nous espais culturals i dinamitzar diferents zones del nostre municipi”, diu el regidor, segons trasncriu una nota municipal.

El cicle constarà de cinc obres, totalment gratuïtes, repartides entre el 8 i el 16 de juliol, de les quals 4 van dirigides a tots els públics i una serà per a persones adultes. Els espais que acolliran les diferents representacions seran l’avinguda Serra d’Espadà, el Parc de la Ceràmica, el Raval de Sant Josep, la Font de Dins i la plaça de Sant Cristòfol.

En concret, el programa s’iniciarà el dissabte dia 8 amb una doble sessió: a les 12.30 hores, a l’avinguda Serrà d’Espadà,  amb l’obra Recicla con Limpilla y Basurrilla i, per la vesprada, a les 19.30 hores, al Parc de la Ceràmica, amb l’espectacle On estan els monstres?. El dia 15 es repetirà el format de dues cites, en aquest cas amb sessió vespertina i nocturna, amb l'obra  Ricitos de Oro, que es representarà a la Font de Dins a les 19.30 hores, i Dalí, salvador de sí mateix, que es representarà a  la plaça Sant Cristòfol a  les 23.00 hores.

Es tancarà el programa el dia 16 de juliol, a partir de les 19.30 hores, al Raval de San Josep amb la representació La màgica història d’Hamelin, una obra d’estrena a Onda per part de la companyia teatral 'Arteatre' i amb l’acompanyament musical del grup 'Trobadorets'.

“Hem programat diverses obres que van des del teatre pur i dur, fins a màgia i titelles, de manera que tant la infància com majors podran gaudir d’uns espectacles variats i de qualitat”, conclou Pastor.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.