El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 26 de abril de 2024

Exposició ‘Sotabalcons’ amb treballs de l’alumnat de 6è de Primària d’Onda al Museu del Taulell

28/05/2017 | 09:43 h
Comentarios
0

(79 fotos) El Museu del Taulell ‘Manolo Safont’ d'Onda aculla fins diumenge 4 de juny l'exposició ‘Sotabalcons’, inclosa dins del programa educatiu 'Al voltant dels taulells', que du endavant l'Ajuntament. La mostra recopila les obres creades per l'alumnat de 6è de Primària dels sis col·legis locals.

L'activitat ha constat de dues fases diferenciades que combinen el treball manual de la plàstica i el treball més reflexiu de coneixements del mitjà. L'activitat s'ha dividit en quatre processos entrellaçats que s'han desenvolupat en tres espais diferents. En una primera fase, els estudiants han visitat el centre històric d'Onda, on han pogut contrastar la informació rebuda en l'aula i després han dissenyat els esborranys per a la posterior elaboració dels seus propis ‘sotabalcons’, fins a exposar-los.

En finalitzar la inauguració de l'exposició, aquest dijous 25 de maig, l'alcaldessa accidental, Mari Carmen Aguilella Garcia, i la regidora d'Educació i Museus, la tinent d'alcalde de Serveis a la Ciutadania Encarna Ribes Rovira, han lliurat a Marc Ribera Giner, resposable de didàctica del Museu del Taulell 'Manolo Safont', el diploma que va atorgar l'Associació Valenciana d'Educadors en Museus i Patrimonis (AVALEM) a la institució museística en el ‘Premi Romà de la Calle 2017′ a l'Impuls de l'Educació Artística en Museus.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.