El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 26 de abril de 2024

Comencen a Onda les Jornades de Música a l’Escola

20/03/2016 | 22:07 h
Comentarios
0

(22 fotos) Aquest dijous 17 de març ha començat una nova edició de les Jornades de Musica a l'Escola, amb un concert didàctic d'un quartet de la Onda Big Band, al Museu del Taulell 'Manolo Safont' d'Onda, adreçat a l'alumnat de 3er d'ESO de l'IES Serra d'Espadà.

El concert del quartet de la Onda Big Band està previst repetir-lo dilluns, al Raval de Sant Josep, de les 11.15 h a 11.55 h, per a l'alumnat de 4t i 5é d'Educació Primària dels centres Baltasar Rull, Píus XII, Mestre Caballero i Miralcamp, i de 12.10 h a 12.55 h, per a l'alumnat d'ESO dels centres Mare Maria Rosa Molas i Verge del Carme.

Un grup de la Societat Artístico-Musical Vila d'Onda (SAMVO), també dilluns, al Teatre Mónaco, oferirà un concert didàctic, de 9.30 h a 10.10 h, per a l'alumnat  de 3 i 4 anys de Baltasar Rull, M. M. Rosa Molas i Píus XII. De vesprada es farà al saló d'actes del col·legi Verge del Carme, per a l'alumnat d'eixe centre, Mestre Caballero i Miralcamp.

Dilluns i dimarts, a les 15.45 h, a l'auditori de la Unió Musical Santa Cecília (UMSCO) es farà l'activitat amb el títol Un dia en el circ, amb la Banda Jove de la UMSCO y el ballet del Centre Autoritzat de Dansa

Dilluns serà per a l'alumnat d'infantil de 5 anys i 1r d'Educació Primària dels centres: Baltasar Rull, Mestre Caballero, Píus XII, M. M. Rosa Molas i Verge del Carme. Dimarts estarà adreçada a l'alumnat de 2on. i 3er. curs de Primària dels mateixos centres.

Les Jornades de Música a l'Escola, com ja es tradicional, es tancaran amb les actuacions del grups de totos els centres educatius al Teatre Mònaco, a partir de les 9.45 hores. La mantenidora de l'acte serà la mestra de música Victoria Aguilella Aguilella, del col·legi Mestre Caballero.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.