El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 26 de abril de 2024

Dones Progressistes participen a la Jornada Feminista organitzada per Festes Alternatives d’Onda (FAO)

11/03/2016 | 18:03 h
Comentarios
2

"Aquest any en l’Associació de Dones Progresistes d’Onda, segons vàrem decidir en la darrera reunió, anem a cel·lebrar el Març de la Dona d’una forma distinta. I ho volem fer des de la satisfacció i el compromís. Satisfacció per comprovar que dècades de lluïta des de la nostra constitució a principis dels 90 del segle passat han valgut la pena", asssenyalen des de la junta directiva. "I acudirem als llocs on ens conviden a participar, com per exemple el dissabte 12 a les 11’30 on estarem en la mesa redona que sobre igualtat ha programat en el Druida (carrer d'Ausiàs March, 45) el col·lectiu Festes Alternatives d'Onda (FAO). Gràcies per la vostra invitació", afegeixen.

Avuí el nostre Ajuntament i la nostra Generalitat omplin d’actes lúdics i reivindicatius el nostre mes de març. Però, a més a més, l’impuls als plans d'igualtat d’ajuntaments, diputacions (esperem que la de Castelló s’afegeixca), Generalitat Valenciana, així com programes específics com els educatius que des de les AMPA, en general, i les del nostre poble, en particular, estan treballant conjuntament amb els professors/es, ens marca un bon camí. Camí que anem a vigilar per a que el seu recorregut siga recte i ràpid", indiquen també.

"Aquest març totes les associades anem a participar de forma activa en totes i cadascuna de les activitats institucionals programades. Per suposat a les organitzades des de la Regidoría d'Igualtat", afirmen des de Dones Progressistes.

També han assistit a la manifestació convocada a Castelló per al dia 8 de març  a la plaça de María Agustina, així com a l'acte organitzat per la Fundació Isonomía per al dia 9 a la Llotja del Cànem.

Comentarios:
2
Huenou
13/03/2016 | 10:04 h
#
Notícia enfocada a Dones Progressistes, llevant el protagonisme a d'altres col·lectius i les FAO.
redaccion
13/03/2016 | 10:57 h
#
Notícia amb protagonisme de Dones Progressistes d'Onda, Cafè Druida i Festes Alternatives d'Onda (FAO), ja que aquest és un mitjà de comunicació per a Onda i la seua comarca. I amb el cartell on apareixen tots els altres col·lectius, que ja ha sigut compartit àmpliament tant al Facebook com a l'agenda en eltriangulo.es. No tingues dubte que gran part de l'èxit d'ahir es deu a això. Gràcies per les teues aportacions, Huenou (sigues la persona que sigues)!
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.