El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Lunes, 29 de abril de 2024

L’associació Popar i Criar d’Onda també inicia el curs

11/09/2015 | 21:27 h
Comentarios
0

(10 fotos) L'associació Popar i Criar d'Onda també ha iniciat aquest dijous les activitats per al curs 2015-16, amb una xerrada de Rosa Barceló Feliu, especialista en Psicologia, mestra d'educació infantil i experta en mediació sobre Adaptació escolar feliç.

A més, Popar i Criar compta aquesta temporada amb una sala al segon pis del Local d'Associacions a La Safona, que està oberta cada dilluns de 10 a 12 hores. Les finalitats d'aquesta sala són crear un espai de suport a la lactància i poder realitzar activitats creatives amb les criatures.

 
Primer i tercer dilluns de mes: GRUP DE SUPORT A LA LACTÀNCIA, on es compartirà un espai dedicat a aquest fi i s'oferirà també un taller per conèixer i desenvolupar la paciència, dirigit igualment per Rosa Barceló.
 
Segon i quart dilluns de mes: ACTIVITATS PER A LES CRIATURES: contacontes, activitats musicals, ioga, danses, confecció de titelles i altres materials d'estimulació sensorial, jocs, massatge i relaxació-
 
Per alt proper dilluns, 14 de setembre, s'ha de portar estoreta i tovallola (o només tovallola sino es disposa d'estoreta). Hi haurà ioga per a criatures.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.