El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 2 de mayo de 2024

Lluís Pastor (Compromís per Onda): “Fer polítiques d’ocupació serà la nostra prioritat”

20/05/2015 | 14:32 h
Comentarios
0

Per a Compromís per Onda, "la millor manera de lluitar contra la situació de pobresa i exclusió social és fent polítiques en ocupació que siguen eficaces", segons indica una nota de premsa d'aquesta coalició valencianista, ecologista i progressista.

El candidat per Compromís a l'alcaldia d'Onda, Lluís Pastor Catalan, afirma que “ens centrarem en diversificar l’economia d’Onda entre la indústria, l’agricultura i el turisme”, segons afegeix la nota, que continua literalment del tenor següent:

"Per una part la coalició valencianista es centrarà en utilitzar els plans d’ocupació municipals per a donar facilitats de contractació en la xicoteta, mitjana i gran empresa així com ajudes a la contractació indefinida. Gestionaran directament els diners públics en matèria d’ocupació per a que repercuteixin en les famílies més desafavorides i crearan una oferta de solars del terme d’Onda i avantatges fiscals per afavorir la creació de noves empreses.

Per altra part incentivaran la modernització de les explotacions agrícoles i la formació professional per al sector agrícola. Faran polítiques de Kilòmetre Zero al consum, fent polítiques de proximitat com el mercat de productors locals, per a que el producte arribe del camp al consumidor de la manera més directa possible. També apostaran per el model cooperatiu i l’agricultura ecològica.

Finalment, per a atraure turisme crearan el centre d’interpretació de la Serra d’Espadà i buscaran fer ofertes conjuntes amb els pobles de la zona per a atraure un turisme de qualitat que es quede a dormir a Onda. Donaran subvencions a les reformes de les vivendes que necessiten d’una excavació arqueològica per a conservar el patrimoni històric i apostaran per la cultura local amb un pla de dinamització dels barris, que inclou la millora dels seus accessos, com a atracció d’un turisme cultural. Tot això acompanyat d’una bona campanya de promoció turística.

Segons Lluís Pastor “aquestes polítiques encarades a diversificar l’economia a Onda faran que milloren la situació actual de moltes famílies onderes, però no podem oblidar que ara mateix hi ha molta gent que ja està exclosa de la societat i per això tenim preparat un pla d’emergència social per a estes famílies que ja no poden esperar tant”, acaba transcribint la nota de premsa de Compromís per Onda.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.