El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Sábado, 27 de abril de 2024

Festes de Quinta i Sant Blai a Suera

03/02/2015 | 22:38 h
Comentarios
0

133 fotos amb alguns dels actes de les festes de Quinta i de Sant Blai a Suera, tant del bou de dissabte 31 de gener de vesprada, Naranjito, de la ramaderia Germans Guillamón, com de la celebració oficial de Sant Blai, dimarts 3 de febrer, amb l'eixida de missa i la inauguració d'exposicions, que podran visitar-se fins diumenge 8 de febrer.

L'Associació de Mestresses de Casa ha preparat una mostra d'antiguitats, tant de roba, com joguets, mobles o figures religioses.

Alba Viciano Parra, d'Onda, ha guanyat el premi a la millor foto en blanc i negre de la mostra 'Suera, un poble al carrer', convocat pel Centre Cultural, encara que el seu premi l'ha recollit Nadal Escrig González, director en eltriangulo.es. La millor fotografia en color és de Rafael Ramírez Bachot, també onder. La millor col·lecció en blanc i negre és obra d'Alberto Navarro Cantavella, de Borriana.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.