El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 1 de mayo de 2024

L’Olimpíada Matemàtica de la Comunitat Valenciana revoluciona Suera

09/06/2012 | 12:22 h
Comentarios
0

Suera acull avui i demà l'Olimpíada Matemàtica de la Comunitat Valenciana, en la qual participen 24 xiquets i xiquetes de Primària, 24 del primer cicle d'ESO, i 24 de 3er i 4art. d'ESO. Sols passaran a la fase espayola qui haja guanyat de 1er i 2on d'ESO, ja que les altres dos no tenen prova estatal.

La plaça Major de Suera estava revolucionada avui cap a les 11.30 amb els participants, el seu professorat, els jutges, amb samarretes negres on es desenvolupa el número Pi, i alguns pares i algunes mares que s'havien decidit a passar tot el cap de setmana al poble. Xiquets i xiquetes es quedaran a les cases noves, sense estrenar, que hi ha al costat del saló de la Font Seca, on s'han habilitat lliteres de l'exèrcit. També s'hi farà el dinar i el sopar.

A l'auditori de la Unió Musical Santa Cecília de Suera, el professor Javier Palomo, envoltat de tots el professorat que ha de  jutjar, ha explicat a l'alumnat participant com s'organitzava aquesta fase de l'Olimpíada i les proves a realitzar. La individual ha començat al Saló de Plens de l'Ajuntament, la de relleus a la Casa de Cultura i la de camp a la font de la plaça Major, el Portell i les escaletes del calvari.

Els tres grups han de fer totes les proves, encara que adaptades a cada nivell, de manera que continuaran aquesta vesprada. Demà, a partir de les 11.30 hores, es farà l'acte de cloenda i es donaran els premis, en principi també a l'auditori de la Unión Musical Santa Cecília de Suera .

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.