El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 19 de mayo de 2024

Per Nadal, compra als establiments tradicionals d´Onda

14/12/2010 | 06:00 h
Comentarios
0
Any rere any observem com, habitualment, recorrem als grans magatzems per fer lescompres de nadal. Sovint oblidem que existeixen nombroses botigues a Onda que ensofereixen les joguines, els aliments, les begudes i la decoració típica que necessitemper celebrar l’època en què ens trobem.
Els nostres comerços ofereixen un tracte personalitzat i familiar, difícil de trobar ales grans superfícies. A més a més, l’augment de les compres nadalenques a Ondaes tradueix en una millora de l’economia ondera, ja que els beneficis obtinguts esreinverteixen a la ciutat. Cal considerar, a més, que contribuïm a la reducció de l’aturlocal i que la injecció de diners en les xicotetes i mitjanes exmpreses contribueixindirectament en subvencions per a les festes de barri locals, sempre disposeta acol·laborar en la causa.

Cal afegir que comprant a Onda, hi col·laborem amb el medi ambient i ens estalviemagafar el cotxe o qualsevol mitja de transport; a més, els carrers plens de gent aportenla vitalitat típica d’estes festes i eviten la degradació urbana i social. El nadal pot serun època idònia per tal d’impulsar l’economia local i d’aportar liquidesa als comerçosressentits per la crisi econòmica global. Així mateix, volem mostrar el nostre absolutsuport a la campanya d’Onda Centre Comercial, perquè “comprant a Onda, tot queda acasa”.

BLOC JOVE D’ONDA

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.