El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 24 de julio de 2024

Retiren les aules prefabricades de l’IES El Torrelló d’Onda, que a setembre ja començarà el curs 2024-25 al remodelat edifici de l’antiga Secció de Secundària

05/07/2024 | 19:47 h
Comentarios
0

Un empresa especialitzada està duent a terme aquest dies la retirada de les aules prefabricades on majoritàriament s'han fet les classes a l'IES El Torrelló fins al mes de juny. A setembre ja començarà el curs 2024-25 a les remodelades instal·lacions de l'antiga Secció de Secundària, a més de l'edifici de nova planta que es va acabar a construir al 2022 on abans estava el minitrinquet.

El nou centre comptarà amb 704 places: 480, en 16 unitats d’ESO (quatre per curs); 140 en quatre unitats de Batxillerat (dos de primer i dos de segon), i 84 en dues unitats d’FP (grau bàsic de serveis administratius i grau mitjà de sistemes microinformàtics i xarxes), segons va publicar el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) el dia 16 d'agost de 2022.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.