El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 24 de julio de 2024

La consellera de Territori, Salomé Pradas Ten, visita la fàbrica de l’empresa Natucer a Onda

19/06/2024 | 22:30 h
Comentarios
0

(8 fotos) La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas Ten, ha visitat les instal·lacions de Natucer a Onda. Pradas ha conegut de primera mà els productes de la marca i s’ha reunit amb l’equip directiu de la firma, al qual ha traslladat les actuacions que està duent a terme la Generalitat per a donar suport al teixit productiu.

L’empresa, nascuda en la dècada dels 80 i amb més d’un centenar de treballadors, ha explicat el seu projecte d’expansió i ha presentat la seua estratègia de sostenibilitat. La responsable de Medi Ambient ha assegurat que el sector de la ceràmica compta “amb tot el suport del Consell” en la transició energètica que s’afronta amb l’objectiu de fer més sostenibles els processos de fabricació.

Pradas ha recordat que el Consell ha aprovat diverses mesures de suport al sector ceràmic per import d’1,6 milions d’euros amb l’objectiu de desenvolupar actuacions destinades a reforçar la seua modernització i el seu posicionament en els mercats internacionals. “La ceràmica és un sector clau i des de la Generalitat som conscients i actuem en conseqüència”, ha remarcat la titular de Medi Ambient.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.