El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 3 de mayo de 2024

Iniciativa per Onda denúncia l´abandó del nostre patrimoni històric i artístic local

02/12/2010 | 06:00 h
Comentarios
0

El Partit Socialista, al capdavant de la gestió municipal durant els últims 23 anys, va prometre per guanyar les eleccions de 2007 la rehabilitació de l’antiga fàbrica de “La Campaneta” perquè fos la seu d’un “Espai Creatiu“. A punt d’acabar 2010 ni rehabilitació del espai fabril ni Espai Creatiu per a la joventut ondense.
Des d’Iniciativa per Onda pensem que l’equip de govern municipal ha oblidat al patrimoni històric i artístic local en els anys en els quals les arques municipals arrebossaven. Perquè és quan hi ha diners quan es poden fer moltes coses pel poble. I encara que des d’Iniciativa reconeixem que s’està invertint en la fortalesa del castell en aquestos mesos, aquesta inversió arriba tard i oblida altres punts importants de la ciutat.
Afirma l’ecosocialista David Sánchez Salas que “és imperdonable que a Onda, després de 23 anys de gestió socialista i moments d’auge econòmic com els quals hem viscut, no s’haja invertit ni un cèntim per rehabilitar cap fàbrica antiga, destacant “La Campanenta”, ni cap fumeral original, ni cap forn àrab, ni cap taller ceràmic artesanal com La Fabriqueta”.

Diu David López Gil, número 3 d’Iniciativa, que “per molt que el Psoe es gaste els diners en ficar titulars impressionants en la premsa, l’abandó del nostre patrimoni es fa palpable cada dia al passejar pels carrers del nostre poble i veient com arcs, fàbriques, façanes de cases, etc, van perdent-se per sempre”.
“Des d’Iniciativa per Onda estem preocupats per l’estat ruïnós de moltes fàbriques entre elles “La Campaneta”. És injust que per culpa de la miopia de la  classe política que ens governa,  preocupada només en salvaguardar els seus interessos i fer dependir aquest poble de la bambolla immobiliària, el ric patrimoni ondense es perda sense poder ja ser recuperat.”

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.