El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 16 de junio de 2024

L’Associació Musical Talense participarà dissabte 11 de maig en el XLV Certamen Provincial de Bandes de Música

11/03/2024 | 10:51 h
Comentarios
0

L'edifici de Les Aules de la Diputació Provincial de Castelló ha acollit el tradicional sorteig per a conéixer l'ordre de participació de les formacions en el XLV Certamen Provincial de Bandes de Música, que se celebrarà els dies 11 i 12 de maig a l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló. Segons el resultat, dissabte 11 de maig al matí, l'Associació Musical Talense de Tales serà la primera en actuar de la Quarta Secció.

El sorteig ha estat presidit pel diputat provincial de Cultura, Alejandro Clausell Edo, al costat d'un representant de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i un o dos representants (en el cas de Tales, el seu president, Roberto Chalmeta Castells, i el director de la banda, Francisco Marco Ramos) de cadascuna de les societats musicals inscrites, actuant com a secretària la cap del servei de Cultura de la Diputació, Nuria Felip Esteve.

L'Associació Musical Talense va preparar la seua participació en el certamen amb un concert a l'auditori de la Uió Musical d'Onda, dissabte 17 de febrer. La banda de Tales competirà amb l'Associació Banda de Música Santa Quitèria de Tírig. La Secció Tercera tindrà lloc a continuació, i en ella participarà la Societat Musical de Geldo.

Finalment, diumenge 12 de maig, a les 10.00 hores, donarà inici la Segona Secció. La Societat Artística Musical de Castellnovo inaugurarà la jornada amb la seua interpretació. Seguidament, actuarà l'Associació Musical Santa Cecilia d'Almenara, i finalment, serà el torn de la Unió Musical de Vilafranca.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.