El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 9 de mayo de 2024

Acaben els cursos de formació de Gestió de Residus de la Mancomunitat Espadà Millars amb una visita a Reciplasa

21/12/2023 | 08:02 h
Comentarios
0

(13 fotos) L’alumnat dels cursos de formació de Gestió de Residus que ha impartit la Mancomunitat Espadà-Millars a través del projecte EMPACE del Pacte territorial per l’ocupació, van concloure la setmana passada amb la visita formativa a la Planta de Residus Reciplasa d’Onda.

L’alumnat ha pogut comprovar de primera mà com es tracten els residus de la fracció resta i la FORM i la complexitat de la seua gestió, així com del manteniment dels abocadors.

La visita l’ha realitzat un tècnic de la planta, primer amb una xerrada formativa i posteriorment amb una visita guiada a les instal·lacions per entendre tot el seu funcionament.

Aquest cursos de 25h sobre Gestió de Residus permeten capacitar als alumnes per poder tindre els coneixements necessaris per treballar en l’àrea dels residus, i així facilitar la seua incorporació al mon laboral.

Aquesta formació està subvencionada per Labora i continuarà en 2024 amb nous cursos de Mestre/a Compostador/a per a la gestió de zones de Compostatge Comunitari.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.