El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 16 de junio de 2024

Salvador Aguilella Ramos, ex-alcalde d’Onda, nomenat pel president valencià del PP, Carlos Mazón, coordinador territorial a Castelló del Grup Popular a les Corts Valencianes

13/09/2023 | 17:10 h
Comentarios
0

La presidenta provincial del Partit Popular a Castelló i presidenta de la Diputació, Marta Barrachina Mateu, ha celebrat avui el nomenament del diputat autonòmic i secretari general del PPCS, a més d'ex-alcalde d'Onda, Salvador Aguilella Ramos, com a nou coordinador territorial del Grup Popular de les Corts Valencianes a la província de Castelló. Amb la diputada per València Elena Bastidas i el diputat per Alacant José Ramón González de Zárate passaran a formar part del Consell de Direcció del grup parlamentari autonòmic, segon indica el PPCV al seu lloc web.

"Amb Salvador Aguilella al capdavant d'aquesta responsabilitat, Castelló guanya", ha manifestat Marta Barrachina. La líder del PP a la província de Castelló ha agraït a Carlos Mazón, president del PPCV, el seu compromís amb la província. "Els nomenaments que des de la seua investidura com a president de la Generalitat Valenciana ha realitzat reforcen la projecció del nostre territori amb el talent de dones i homes decidits a aconseguir el millor futur per a la nostra província", indica una nota del Gabinet de Premsa del PPCS.

"I, sense cap dubte, el càrrec atorgat a Salvador Aguilella és un recolzament a aquest projecte compartit que és el Partit Popular, que cree a Castelló i treballa pel millor futur mirant als ulls dels ciutadans", ha manifestat la presidenta provincial del PPCS, segons la nota.

Salvador Aguilella assumeix el repte amb la capacitat de treball i l'experiència acumulada durant anys en el partit. "És un convençut de la política local, com va demostrar com alcalde d'Onda. Ha estat al capdavant de l'àrea de Promoció Econòmica i Recaptació, com a diputat provincial, per a iniciar després de les eleccions una nova etapa com a diputat autonòmic en Les Corts". "Sens dubte és un valor indiscutible per al nostre partit que comparteix, en el PPCV, responsabilitats al costat de Nieves Martínez, que ocupa el càrrec de portaveu adjunt en el consell de direcció del Grup Popular", continua la nota.

La presidenta provincial del PPCS s'ha compromés finalment a treballar "per i per als ciutadans". "Aquest projecte pretén ser útil a la població, resoldre els seus problemes i promoure oportunitats i desenvolupament". "Estem decidits a fer-ho possible, il·lusionats amb aquesta nova etapa que insufla esperança i futur, i convençuts que decisions com les que hui Carlos Mazón ha pres fan a la nostra província més forta", conclou la nota del Gabinet de Premsa del PPCS.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.