El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 18 de julio de 2024

L’IES Serra d’Espadà a Onda estrena logotip dissenyat per Begonya Molina i prepara actes per a celebrar el seu 25 aniversari durant el curs 2023-24

16/07/2023 | 09:23 h
Comentarios
0

L’IES Serra d’Espadà compleix 25 anys el pròxim curs. Va ser l’any 1998 quan, a través del decret 158/1998, de 29 de setembre, es va crear el centre actual, producte de la fusió de l’institut d’FP i del de BUP i COU (Anna Rebeca Mezquita).

Per aquest motiu, durant els pròxims mesos duran a terme una sèrie d’activitats, exposicions i altres iniciatives, que serviran per a fer memòria de la seua història, retrobar-se amb antic alumnat, professorat i personal no docent, i obrir les portes de l’institut a la societat d’Onda i dels municipis de la seua àrea d'influència.

El punt de partida d’aquesta celebració és la presentació del nou logotip del centre. Ha sigut dissenyat per Begonya Molina, que explica el que ha volgut transmetre amb la imatge creada:

“La idea principal ha sigut crear un logotip fàcil de llegir i de recordar, amb elements gràfics relacionats amb l’entorn: el castell d’Onda i les muntanyes de la Serra d’Espadà. A més, els colors triats són càlids i ecològics: els verds recorden la natura, la serra i els arbres; el taronja i el groc, el castell.”

Begonya va dissenyar dos propostes; una, que suposava un lífting a partir del logotip tradicional; i l’altra més trencadora. És aquesta última la que va ser elegida pel Consell Escolar de l'IES Serra d'Espadà. A més, la coneguda dissenyadora d’Onda ha elaborat un manual d’identitat corporativa, amb diferents versions del logotip segons el seu ús, que ajudarà a identificar fàcilment el centre.

A l’IES Serra d’Espadà consideren que és una imatge molt moderna, i que, al mateix temps, a través dels símbols i dels colors, els vincula amb les seues arrels, tant d’Onda com dels pobles de la Serra d'Espadà.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.