El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 20 de junio de 2024

S’han entregat els premis del XI Certamen Literari de l’Associació Castelló contra el Càncer (ACCC) fase local d’Onda

07/06/2023 | 22:22 h
Comentarios
0

La vesprada d'aquest dimecres s'han entregat els premis del XI Certamen Literari de l'Associació Castelló Contra el Càncer (ACCC), amb la finalitat de donar a conéixer els riscos associats al tabaquisme. Les guanyadores del certamen en la fase local d'Onda han sigut:

▪️ Accèssit per a 'Asfixiant' d'Alba Torres Benages. ▪️ Premi de Primària per a 'Qüestió d'amistat' d'Irene Sanahuja Ruiz, del CEIP Baltasar Rull Villar. ▪️ Accèssit per a 'Los humanos no somos los únicos que sabemos como manipular' de Nour Quanmoughi. ▪️ Premi de l'ESO per a 'Esa cosa rara' de Neus Herrera Carceller, de l'IES Serra d'Espadà.

Punxa ací per a veure el lliurament de premis i la lectura dels dos contes guanyadors

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.