El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 12 de abril de 2024

S’han entregat els premis del XI Certamen Literari de l’Associació Castelló contra el Càncer (ACCC) fase local d’Onda

07/06/2023 | 22:22 h
Comentarios
0

La vesprada d'aquest dimecres s'han entregat els premis del XI Certamen Literari de l'Associació Castelló Contra el Càncer (ACCC), amb la finalitat de donar a conéixer els riscos associats al tabaquisme. Les guanyadores del certamen en la fase local d'Onda han sigut:

▪️ Accèssit per a 'Asfixiant' d'Alba Torres Benages. ▪️ Premi de Primària per a 'Qüestió d'amistat' d'Irene Sanahuja Ruiz, del CEIP Baltasar Rull Villar. ▪️ Accèssit per a 'Los humanos no somos los únicos que sabemos como manipular' de Nour Quanmoughi. ▪️ Premi de l'ESO per a 'Esa cosa rara' de Neus Herrera Carceller, de l'IES Serra d'Espadà.

Punxa ací per a veure el lliurament de premis i la lectura dels dos contes guanyadors

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre