El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 28 de abril de 2024

Susana Bolos, candidata del PSPV-PSOE l’alcaldia de Ribesalbes, presenta el seu programa de govern ‘porta a porta’ a la ciutadania

24/05/2023 | 20:27 h
Comentarios
0

La candidata del PSPV-PSOE a l'alcaldia de Ribesalbes, Susana Bolos, ha presentat als veïns i veïnes de la població 'porta a porta' el seu programa de govern acompanyada pel secretari general provincial, Samuel Falomir, i un ampli grup de companys i companyes de la candidatura municipal.

Durant la jornada, Bolos ha explicat algunes de les propostes dels i les socialistes per a la pròxima legislatura entre les quals destaca la finalització de l'alberg La Casilla com a motor del turisme comarcal. "Un edifici que dotarem dels millors equipaments que comptarà amb 64 noves places i que augmentarà el pes turístic de Ribesalbes". Segons ha explicat Bolos, l'alberg se suma al Museu de la Baronia, les sendes de la Cova del Negre i l'Olivereta o les activitats nàutiques en el riu Millars com a punts d'interés que "augmentaran la visibilitat de Ribesalbes".

A més, la candidata ha reivindicat la millora del CEIP Riu Millars com a prioritat de la legislatura a través del 'Pla Edificant'. Bolos ha remarcat que aquest projecte contempla un import de més d'un milió d'euros que inclouen la construcció d'un gimnàs, la millora de l'accessibilitat amb la instal·lació d'un ascensor i un menjador escolar. "Tenir un col·legi amb bons serveix i infraestructures és fonamental per a fixar població". D'aquesta manera, la dirigent socialista també ha destacat l'aula de 2 anys gratuïta, l'escola matinera, el serveix d'extraescolars i el menjador, que ja s'han anat implantant en els darrers temps.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.