El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 18 de julio de 2024

Diego López Fernández, ‘Diego d’Onda’, campió del món de pilota, rep l’Arquer de la Valltorta per part del president de la Diputació i alcalde de Suera, José Martí Garcia

14/04/2023 | 14:11 h
Comentarios
0

(4 fotos) El president de la Diputació de Castelló i alcalde de Suera, José Martí García, ha rebut el matí d'aquest divendres al paalau de les Aules al pilotari Diego López Fernández, 'Diego d’Onda', al qual ha felicitat pels èxits obtinguts en el Campionat Mundial de Pilota celebrat a Alzira. La selecció valenciana masculina s'ha proclamat campiona del món i Diego d’Onda, als seus 19 anys, ha sigut l'integrant més jove del combinat valencià.

En la recepció oficial també han sigut presents la diputada provincial d'Esports i alcaldessa de la Vall d'Uixó, Tania Baños Martos, i el diputat provincial i regidor de l'Ajuntament d'Onda, Ximo Huguet Lecha, a més de tota la família del pilotari i amistats com el molts anys alcalde d'Onda, Enrique Navarro Andreu, o Mari Carmen Aguilella Garcia, assessora de la vicepresidenta de la Diputació.

El president ha entregat a Diego López Fernández l'Arquer de la Valltorta, símbol de la província de Castelló.

Martí ha animat el pilotari a continuar perseverant per a recollir nous èxits i ha recordat que a Suera, localitat de la qual és alcalde, encara es conserva el ‘carrer de la pilota’, on en un taulell pot llegir-se que “el bon jugador de pilota tres coses ha de tindre: jugar net, parlar poc i no quedar a deure”.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.