El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 28 de abril de 2024

El PP fitxa a Ana Vidal, que ja va ser regidora entre 2013 i 2014, com a candidata a l’alcaldia de Tales amb l’objectiu de “treballar per un poble que m’apassiona”

04/04/2023 | 22:04 h
Comentarios
0

El Partit Popular ha fitxat a Ana Vidal com a candidata a l'alcaldia de Tales per a les eleccions del pròxim 28 de maig amb l'objectiu de "treballar per un poble que porte en el cor". Així ho ha considerat l'alcaldable, professional del turisme vacacional en aquest xicotet municipi de la Plana Baixa, que considera que "Tales és un privilegi on viure" i reivindica "les oportunitats d'un municipi que enclavat en plena Serra d'Espadà és garantia de benestar per a tots els nostres veïns", segons indica una nota del PP provincial.

Vidal (amb jersei roig a la foto de dalt), que ja va ser regidora des de principis de 2013 fins a abril de 2014, sent Ambrosio Ramírez alcalde del PP, serà cap de llista a l'alcaldia de Tales amb el repte marcat a "assegurar la qualitat de vida de tots i cadascun dels veïns del meu poble". Es confessa apassionada de Tales i reivindica les seues arrels. "Els meus avis eren de Tales, el meu pare era de Tales i he criat a la meua filla en aquest gran poble. Per a mi ho és tot i desitge que els meus veïns troben en aquest poble els recursos, les oportunitats i els serveis que mereixen". En la candidatura també figurarà Victoria Esteve (l'altra dona de la foto), que viu a Onda.

Per a aconseguir-ho, Vidal aposta "millorar el municipi amb millors i majors recursos, lluitar per la neteja de muntanyes, que són un patrimoni viu de tots que hem de preservar, així com gestionar amb la convicció de respectar l'entorn, promoure polítiques sostenibles i reduir la nostra petjada de carboni". Així mateix, "cal fomentar el treball digne i superar tots junts aquests moments difícils que està travessant la nostra societat". "Són reptes que vertebren aquest projecte que encapçale amb il·lusió i entusiasme", ha manifestat la candidata.

Vidal, que ha apostat per la participació, el diàleg i l'escolta activa "com a garants de l'èxit", considera que Tales "és una oportunitat de vida i assegurar el seu futur un compromís comú. Desitge escoltar els meus veïns, sumar propostes, debatre les diferències i sumar les discrepàncies. Cada idea, cada crítica, cada opinió ens farà ser millors i caminar cap al futur que mereixen els nostres majors i també els nostres joves", acaba transcrivint la nota del PP de la província de Castelló.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.