El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 23 de mayo de 2024

El curs escolar s’inicia a Onda amb la novetat de l’IES El Torrelló

12/09/2022 | 06:23 h
Comentarios
0

(4 fotos) La secció de l’IES Serra d’Espadà a Onda es transforma en un institut independent (IES El Torrelló), des del curs 2022-23, amb 704 places d’ESO, Batxillerat i FP, segons ha aprovat recentment el Ple del Consell de la Generalitat. Si bé, en el curs que comença avui dilluns a tots els nivellls educatius, continuarà només amb ESO, aula específica i formació professional bàsica (FPB).

L’objectiu en un futur pròxim és atendre la demanda de nous llocs escolars a Onda, amb 704 places: 480, en 16 unitats d’ESO; 140 en quatre unitats de Batxillerat, i 84 en dues unitats d’FP, segons va publicar el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) el dia 16 d'agost de 2022.

Però primer hauran d'acabar les obres de remodelació del centre, després que el curs passat es contruira l'edifici nou on estava el mini-trinquet i en part del gimnàs. Per això les classes es donaran aquest curs, majoritàriament, en les aules prefabricades, que van començar a instal·lar-se a l'abril i situades a la part ampla del carrer del 8 de Març i que tanquen la continuïtat del trànsit al final del carrer de Joan Fuster, de manera que no es pot passar al carrer de Moncofa.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.