El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 19 de mayo de 2024

Ja es coneixen els tres concerts per a Fira d’Onda 2022

11/08/2022 | 18:38 h
Comentarios
0

Ja es coneixen els tres concerts per a Fira d'Onda 2022.

Les entrades per al concert de Malú per al públic en general ja poden comprar-se per internet a partir de les 14 hores d'aquest dijous a lasentradas.es. Les persones empadronades a Onda podran comprar les entrades a preu reduït com a donatiu per a una ONG dels tres concerts (també Lori Meyers i Robe) la setmana del 5 al 9 de setembre, a la taquilla del Teatre Mònaco, en horari de matí i vesprada. S'ha de presentar un DNI i només es podrà comprar una entrada de cada concert per DNI.

Punxeu ací per a veure el vídeo

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.