El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 18 de julio de 2024

L’Orquestra Volvemos torna als escenaris amb un programa titulat Els Contes de Telemann on interpretaran obres dels compositors barrocs Vivaldi, Baset i Telemann

28/07/2022 | 18:34 h
Comentarios
0

Sota la direcció de la violinista ondense Alba Encinas, els músics obriran el concert amb una obertura del violinista valencià Vicente Baset per a cordes i violí solista. Com a cor del concert interpreten tres obres de Telemann que donen títol a l'espectacle. La primera és la trio sonata extreta de la col·lecció Musik Meister en la qual Telemann titula cada moviment amb el nom d'una important dona de l'antiguitat: Clelia, Dido, Xantippe, Lucrecia i Corina. La segona és una compilació de danses del mateix Telemann realitzada en el segle XX per Adolf Hoffman i titulada Geografia Sonora, en la qual cada moviment representa un país europeu. La tercera és la suite del Quixot, en la qual Telemann descriu amb la seua música situacions dels personatges de l'obra de Cervantes. Finalment, el concert conclou amb el concert per a cordes de Vivaldi en Sol menor.

Tindrem l'oportunitat d'escoltar-los en dues ocasions: el pròxim 31 de juliol en el Palau de la Diputació de Castelló i l'1 d'agost en el Centre Integral de Majors (CIM) El Montí  d'Onda, tots dos a les 19h. Els concerts són oberts a tot el públic i l'entrada és gratuïta.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.