El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 19 de mayo de 2024

Processó de Santa Anna, a Artesa (Onda), la vesprada d’aquest diumenge

25/07/2022 | 19:58 h
Comentarios
0

Processó de Santa Anna, a Artesa (Onda), la vesprada d'aquest diumenge. En arribar a l'església, s'ha cantat la meitat dels gojos. I l'altra meitat a la plaça que du el seu nom i on està la seua imatge en ceràmica. La comissió de festes ha repartit després coca i granisats.

Punxa ací per a veure el vídeo

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.