El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 3 de diciembre de 2023

Taller educatiu Els contes de Telemann, a Onda, dilluns 1 d’agost, amb l’Orquesta Volvemos’

20/07/2022 | 09:30 h
Comentarios
0

El pròxim 1 d'agost tindrà lloc el taller educatiu Els contes de Telemann a Onda, organitzat per l'associació Volvemos con Música i dirigit a xiquets i xiquetes a partir de 6 anys. En aquesta ocasió coneixerem, amb l'ajuda de l'Orquestra Volvemos i la violinista María Pons, tres històries amb música de Telemann: El Quixot, Geografia Sonora i Mestres Musicals.

El taller es divideix en dues parts, una sessió d'una hora en la qual es treballarà amb els xiquets i xiquetes, i un concert obert al públic en el qual els participants ens comptaran, guiats per la música, els contes de Telemann.

La participació en el taller és gratuïta gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament d'Onda. Tota l'activitat es desenvolupa el dilluns 1 d'agost a Onda; la primera part tindrà lloc en el Casal Jove entre 16 h i 18.30 h i el concert es realitzarà en el Centre Integral de Majors (CIM) El Montí, a les 19 h.

La inscripció es realitza a través del formulari en línia (https://forms.gle/yLB1KtWXmLtcwWss6) i el termini acaba el 29 de juliol. Es pot trobar informació més detallada en la web de l'associació www.volvemosconmusica.com.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre