El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 17 de julio de 2024

Taller educatiu Els contes de Telemann, a Onda, dilluns 1 d’agost, amb l’Orquesta Volvemos’

20/07/2022 | 09:30 h
Comentarios
0

El pròxim 1 d'agost tindrà lloc el taller educatiu Els contes de Telemann a Onda, organitzat per l'associació Volvemos con Música i dirigit a xiquets i xiquetes a partir de 6 anys. En aquesta ocasió coneixerem, amb l'ajuda de l'Orquestra Volvemos i la violinista María Pons, tres històries amb música de Telemann: El Quixot, Geografia Sonora i Mestres Musicals.

El taller es divideix en dues parts, una sessió d'una hora en la qual es treballarà amb els xiquets i xiquetes, i un concert obert al públic en el qual els participants ens comptaran, guiats per la música, els contes de Telemann.

La participació en el taller és gratuïta gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament d'Onda. Tota l'activitat es desenvolupa el dilluns 1 d'agost a Onda; la primera part tindrà lloc en el Casal Jove entre 16 h i 18.30 h i el concert es realitzarà en el Centre Integral de Majors (CIM) El Montí, a les 19 h.

La inscripció es realitza a través del formulari en línia (https://forms.gle/yLB1KtWXmLtcwWss6) i el termini acaba el 29 de juliol. Es pot trobar informació més detallada en la web de l'associació www.volvemosconmusica.com.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.