El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 8 de mayo de 2024

Sílvia Cerdà Alfonso, candidata socialista a l’alcaldia d’Onda, ja és directora general d’Indústria, Energia i Mines de la Generalitat

28/05/2022 | 07:58 h
Comentarios
0

El diari oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) publicava dilluns 23 de maig el nomenament de Sílvia Cerdà Alfonso, d'Onda, com a nova directora general d'Indústria, Energia i Mines, dins de la conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Al front d'aquest departament està Rafael Climent González, de Compromís, que signava el decret juntament amb el president de la Generalitat, Ximo Puig Ferrer.

Dimarts, la nova directora general ja es va incorporar al seu despatx a València i fins i tot va compartir un acte amb l'altre socialista d'Onda que ocupa una direcció general, Vicent Garcia Nebot, que ho és d'Urbanisme (com es pot veure a la foto de baix). L'onder Rubén Trenzano Juan, de Compromís, és director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, a la conselleria d'Educació, Cultura i Esport, en la qual Raquel Tamarit Iranzo ha substituït recentmen al capdavant a Vicent Marzà Ibáñez.

Sílvia Cerdà Alfonso va ser elegida pròxima candidata del PSPV-PSOE a l'alcaldia d'Onda en l'assemblea socialista celebrada divendres 8 d'abril passat. També es va decidir que fóra nova portaveu del Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament, càrrec que va començar a exercir oficialment en el ple ordinari de maig, al qual pertany la imatge de baix.

Sembla que la direcció general d'Indústria estiga destinada a alguna persona d'Onda en un moment o altre, ja que José Monzonís Salvia va ocupar eixe càrrec de 1999 a 2005, quan governava a la Generalitat el PP, partit al qual pertany. Després va passar a ser secretari autonòmic d'Economia, Indústria i Comerç.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.