El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 9 de mayo de 2024

L’IES Serra d’Espadà a Onda està treballant en cinc projectes Erasmus+ dins de diversos àmbits educatius

28/04/2022 | 09:08 h
Comentarios
0

Hi ha previst un ”jobshadowing”, visita a centres d’FP, per part de  professorat dels departaments d’Electricitat, FOL i Ceràmica. Esperem que viatgen a Itàlia i Malta 5 dies entre el 12 i 19 de maig, per tal d’observar altres metodologies d'aprenentatge. Quan tornen, hauran de fer un informe sobre la mobilitat i compartir amb la resta dels departaments docents la seva experiència. Aquest projecte està dins del Programa Erasmus + que porte el consorci AJEV (Associació de Joves Empresaris de València). 

Dins d’aquest consorci, un alumne de Cicle Mitjà de Comerç realitzarà, a Malta també, l’última part de la seua Formació en Centres de Treball – FCT-  del 23 de maig fins el 23 de juny.  Serà acompanyat per un responsable del nostre centre educatiu per comprovar les condicions d' aprenentatge i de l’empresa .

Al setembre, un altre alumne de Comerç del Cicle Superior, ja graduat, esperem que realitze 2 mesos de pràctiques a l’estranger a una filial de l’empresa on està fent ara l’FCT.

Finalment, el proper dia 1 de maig, dos professores, una d’història i una altra de valencià, i el vicedirector del centre realitzaran amb  15 estudiants de 3r ESO en un institut de secundària de Lovaina, Bèlgica, una mobilitat de 5 dies. Aquestes dos professores estan portant a terme les activitats de preparació de la mobilitat els dijous de 2 a 3. L’alumnat participant va estar  seleccionat per expedient acadèmic.

 

Alumnat de  3r ESO treballant en el projecte

 Erasmus + “ El turisme al meu poble, Onda”

L'estuidiantat de l'IES assistirà a classes de turisme en anglès, faran presentacions sobre el turisme rural i urbà del municipi, activitats com  jocs de taula i qüestionaris sobre Onda, i visitaran Brussel·les el dia abans de tornar. De tornada a Onda, continuaran les activitats del projecte fent difusió per a tot l'alumnat de l'IES Serra d'Espadà sobre els objectius i resultats aconseguits.

 

Preparant tauler de joc de taula amb racons turístics d’Onda

El setembre passat, sis estudiants de Gestió i Comerç que ja s'havien graduat van realitzar una mobilitat en pràctiques en empresa durant 3 setmanes a Galway, Irlanda.

The Spanish Arch, Galway (Irlanda), a la riba est del riu Corrib. Alumnat i Cap d'estudis de Cicles Formatius de l'IES Serra d'Espadà
Parc d’Eyre Square, Galway (Irlanda, Setembre 2021)
Des de l'IES Serra d'Espadà s’està treballant també en la redacció del Pla Erasmus+ per sol·licitar l’acreditació escolar el proper octubre, la qual facilitaria la concessió d'altres projectes educatius Erasmus + per a l’alumnat d’ESO i Batxillerat. El centre ja disposa de les acreditacions per a Educació Superior (FP de grau Superior) i  per a Formació Professional (FP de grau Mitjà i  FP Bàsica) fins al 2027.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.