El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 12 de abril de 2024

L’IES Serra d’Espadà a Onda està treballant en cinc projectes Erasmus+ dins de diversos àmbits educatius

28/04/2022 | 09:08 h
Comentarios
0

Hi ha previst un ”jobshadowing”, visita a centres d’FP, per part de  professorat dels departaments d’Electricitat, FOL i Ceràmica. Esperem que viatgen a Itàlia i Malta 5 dies entre el 12 i 19 de maig, per tal d’observar altres metodologies d'aprenentatge. Quan tornen, hauran de fer un informe sobre la mobilitat i compartir amb la resta dels departaments docents la seva experiència. Aquest projecte està dins del Programa Erasmus + que porte el consorci AJEV (Associació de Joves Empresaris de València). 

Dins d’aquest consorci, un alumne de Cicle Mitjà de Comerç realitzarà, a Malta també, l’última part de la seua Formació en Centres de Treball – FCT-  del 23 de maig fins el 23 de juny.  Serà acompanyat per un responsable del nostre centre educatiu per comprovar les condicions d' aprenentatge i de l’empresa .

Al setembre, un altre alumne de Comerç del Cicle Superior, ja graduat, esperem que realitze 2 mesos de pràctiques a l’estranger a una filial de l’empresa on està fent ara l’FCT.

Finalment, el proper dia 1 de maig, dos professores, una d’història i una altra de valencià, i el vicedirector del centre realitzaran amb  15 estudiants de 3r ESO en un institut de secundària de Lovaina, Bèlgica, una mobilitat de 5 dies. Aquestes dos professores estan portant a terme les activitats de preparació de la mobilitat els dijous de 2 a 3. L’alumnat participant va estar  seleccionat per expedient acadèmic.

 

Alumnat de  3r ESO treballant en el projecte

 Erasmus + “ El turisme al meu poble, Onda”

L'estuidiantat de l'IES assistirà a classes de turisme en anglès, faran presentacions sobre el turisme rural i urbà del municipi, activitats com  jocs de taula i qüestionaris sobre Onda, i visitaran Brussel·les el dia abans de tornar. De tornada a Onda, continuaran les activitats del projecte fent difusió per a tot l'alumnat de l'IES Serra d'Espadà sobre els objectius i resultats aconseguits.

 

Preparant tauler de joc de taula amb racons turístics d’Onda

El setembre passat, sis estudiants de Gestió i Comerç que ja s'havien graduat van realitzar una mobilitat en pràctiques en empresa durant 3 setmanes a Galway, Irlanda.

The Spanish Arch, Galway (Irlanda), a la riba est del riu Corrib. Alumnat i Cap d'estudis de Cicles Formatius de l'IES Serra d'Espadà
Parc d’Eyre Square, Galway (Irlanda, Setembre 2021)
Des de l'IES Serra d'Espadà s’està treballant també en la redacció del Pla Erasmus+ per sol·licitar l’acreditació escolar el proper octubre, la qual facilitaria la concessió d'altres projectes educatius Erasmus + per a l’alumnat d’ESO i Batxillerat. El centre ja disposa de les acreditacions per a Educació Superior (FP de grau Superior) i  per a Formació Professional (FP de grau Mitjà i  FP Bàsica) fins al 2027.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre