El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 16 de junio de 2024

Mari Carmen Aguilella García, nova secretària general del PSPV-PSOE a Onda, mentre Sílvia Cerdà Alfonso serà la candidata a l’alcaldia i des de ja portaveu del grup municipal a l’Ajuntament

09/04/2022 | 08:03 h
Comentarios
0

L'assemblea de l'agrupació municipal del PSPV-PSOE d'Onda, celebrada aquest divendres al Locall d'Associacions, ha elegit la nova executiva local, que estarà encapçalada per Mari Carmen Aguilella Garcia com a secretària general i tindrà a Maruja Llopico Cerdà de presidenta.

Les Secretaries estaran en mans de:

•   Encarna Ribes: Secretaria d'organització

•   Francisco Chalmeta: Secretaria de dinamització territorial

•   Maite Font: Secretaria de medi ambient i benestar animal

•   Raül Badenes: Secretaria de festes i barris

•   Adela Mª Cerdá: Secretaria de Salut i igualtat

•   Javier García: Secretaria de formació i ocupació

•   Òscar Catalán: Secretaria de moviments socials

•   Vicente Juan Prades: Secretaria de relacions amb la Mancomunitat Espadà-Millars

Sílvia Cerdà: Enllaç i portaveu del Grup Municipal, càrrec en el qual substitueix a l'anterior alcalde i secretari general socialista. Ximo Huguet Lecha.

Una nota de premsa del PSPV-PSOE indica que 'la regidora del grup municipal socialista en l'Ajuntament d’Onda, Sílvia Cerdà Alfonso, serà la candidata a l'Alcaldia en les pròximes eleccions municipals del 2023'. Així, ha sigut elegida per unanimitat durant l'assemblea local celebrada pel PSPV-PSOE d'Ondai on s'ha visualitat l'inici d'una "nova etapa que portarà al Partit Socialista a tornar a governar en l'ajuntament municipal", segons transcriu la nota.

D'aquesta manera, Cerdà ha assegurat que "l'objectiu és tornar a ser la principal força política del nostre municipi per a poder dur a terme polítiques progressistes que milloren a vida dels nostres veïns i veïnes". "Davant la política espectacle que està duent a terme l'alcaldessa Carmina Ballester i el PP, moguda pels interessos personals, és més necessari que mai un govern municipal que es dedique a gestionar i resoldre els problemes de la ciutadania. El PSPV representa eixa gestió eficient, eixa estabilitat que tant necessita la nostra ciutat" ha destacat, en transcripció de la nota.

Així mateix, la candidata socialista a l'alcaldia ha afirmat que "Onda es mereix un govern cohesionat, que deixe al costat les lluites internes i que invertisca tots els seus esforços en més fons externs per a dur a terme molt projectes que milloren la qualitat de vida en el municipi". "Gràcies als esforços dels governs socialistes de Pedro Sánchez, Ximo Puig i José Martí estan arribant més diners que mai i podrem gestionar una gran qualitat de fons europeus. Per aquest motiu, és necessari un govern municipal que sàpiga gestionar-los". En aquest sentit, Cerdà ha assegurat que "ara mateix, Onda està recollint els fruits de la bona gestió del PSPV d'Enrique Navarro amb l'impuls dels pols industrials, al que el PP va votar en contra. Una gestió que ens avala i que marca la línia que hem de seguir, donant suport a les nostres empreses, protegint els treballadors i ajudant a les famílies", acaba transcrivint la nota del PSPV-PSOE.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.