El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Sábado, 4 de mayo de 2024

S’ajorna per a més endavant Suera Un poble al carrer i tampoc es fa el sopar de Cap d’Any que organitzava la Comissió de Festes

27/12/2021 | 10:51 h
Comentarios
0
L’Ajuntament de Suera i el Centre Cultural, després de diverses reunions i plantejaments per fer una mostra segura per al veïnat i per a les persones visitants, han decidit, posposar "el gran esdeveniment que ens defineix com a poble", afirmen en un comunicat.
"No és un adeu, és un fins aviat. La festa al carrer tornarà durant el 2022, quan la situació sanitària ens ho puga permetre. Tornarem més forts que mai, amb més tradicions, més personatges, més teatre, més música i més participació", s'afegeix a l'escrit.
Patge Reial
Com l’any passat, s'ha instal·lat un jardí efímer nadalenc a la plaça de l'Església amb una bústia per a les cartes dels Reis Mags. Diumenge 2 de gener, a les 13 hores, el Patge Reial ens visitarà i s’emportarà tots els desitjos dels més menuts.
Cavalcada de Reis diferent
De la mateixa manera, la Cavalcada de Reis de la nit del 5 de gener tindrà el mateix format que l’última vegada. Els Reis d’Orient ens visitaran com cada any, però les xiquetes i xiquets els saludaran des de les seues cases, sense contacte ni entrega de regals a la plaça.
Comissió de Festes

També després de diverses reunions amb l'Ajuntament de Suera i vista la situació epidemiològica al poble i als municipis del voltant, la Comissió de Festes cancel·la les activitats preparades per a la nit del 31 de desembre.

"L'objectiu de mantenir l'actuació fins ara sempre ha sigut oferir una alternativa d'oci segura i controlada al poble de Suera. No obstant això, la situació és cada vegada més crítica i tant l'Ajuntament de Sueras com la Comissió de Festes ha decidit no realitzar la vetllada", assenyalen en un altre comunicat.

"La Comissió de Festes 2022 té moltes ganes d'organitzar les properes festivitats al poble, que esperem que puguem viure amb la suficient normalitat", acaben a l'escrit.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.